Sunday, June 3, 2007

To μ...ί της αλληνής

Κάνε Τέχνη κι άστηνε, κι άμα ξεχαστείς πιάστηνε...κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε κια η "καλλιτέχνιδα" για την οποία πολύς ο λόγος τα τελευταία 24ωρα με το περιβόητο DVD του αυνανισμού με υπόκρουση τον Εθνικό Υμνο.
Ολοι φωνάζουν και διαμαρτύρονται ότι προσβάλει τη δημόσια αιδώ και τα εθνικά μας σύμβολα. Εντάξει ρε, δεν έγινε και τίποτα το σοβαρό! Υπάρχει εξήγηση γι αυτό.
Και μάλιστα 2 εξηγήσεις.
Η πρώτη είναι ότι άκουσε η κοπελιά ότι είμαστε ένα τεράστιο μπορντέλο και προσπάθησε να προωθήσει τον εαυτό της με το κατάλληλο υλικό (σύμφωνα με αυτή την εξήγηση το dvd απεικονίζει την ίδια σε προσωπικές στιγμές μεγάλης κ.....ς).
Η δεύτερη εξήγηση είναι ότι έκανε λάθος στη διεύθυνση κατά την αποστολή του φακέλλου συμμετοχής και αντί να το στείλει στο slutaddict.com το έστειλε στην Art Athina. Εκκολαπτόμενες καλλιτέχνιδες στο πρώτο site, νέοι καλλιτέχνες και όχι μόνο στο δεύτερο. Ενα μικρό μπέρδεμα έγινε με τεράστιο θόρυβο για το μ...ί της αλληνής.
Γενικά η κατάσταση στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας είναι μ...ί. Αλλωστε η τέχνη είναι καθρέπτης της κοινωνίας μας. Κοινωνία μ...ί.
Το περίεργο είναι ότι μας εκπλήσσει αυτό και κάνουμε σαν να μας έπιασαν τον κ...ο για πρώτη φορά και δεν μας άρεσε. Χρόνια τώρα στο ίδιο έργο θεατές, χρόνια τώρα μ...ί η κατάσταση γύρω μας χωρίς καμιά βελτίωση, αλλά κατά τα άλλα μας πείραξε το μ...ί στο dvd.
Εκεί που έκανε όμως λάθος η κοπελιά ήταν στην μουσική υπόκρουση. Τι τον ήθελες τον Εθνικό Υμνο μωρή; Τόσα σουξέ έγραψε ο Καρβέλας και ένα σωρό άλλοι τραγουδιάρηδες. Χάθηκε να βάλει ένα Κατέλη, μια Τσίλα ή ένα Παρασκευά;
Την άλλη φορά να προσέχεις περισσότερο κοπελιά και καλό θα ήταν τέτοιες ιδέες να τις ξεκινάς από το εξωτερικό. Από τις βιτρίνες της Ολλανδίας, ας πούμε...

No comments: