Sunday, June 10, 2007

Ουγγαρία-Περισσότερα από 6.400 ζευγάρια συμμετείχαν στο "πάρτι για ένα φιλί", στη Βουδαπέστη

Οι Ούγγροι έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ του ταυτόχρονου φιλιού , καθώς περισσότερα από 6.400 ζευγάρια συγκεντρώθηκαν έξω από το κοινοβούλιο της χώρας για να φιληθούν για λίγα δευτερόλεπτα, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχαν οι Φιλιππινέζοι.
Η Ουγγαρία έχει αρχίσει από το 2004 μία παράξενη μονομαχία με τις Φιλιππίνες για το ποιά χώρα θα κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ του ταυτόχρονου φιλιού.
Το 2004, 5.327 ζευγάρια συγκεντρώθηκαν στη Μανίλα και αντάλλαξαν για λίγα δευτερόλεπτα ένα φιλί. Το 2005, το ρεκόρ πήγε στους Ούγγρους και τον Φεβρουάριο του 2007 ξαναπέρασε στα χέρια των Φιλιππινέζων, όταν στη Μανίλα συγκεντρώθηκαν για να φιληθούν για λίγα δευτερόλεπτα, 6.124 ζευγάρια.
"Πριν από λίγους μήνες μάθαμε ότι οι Φιλιππινέζοι μας είχαν ξεπεράσει, πεισμώσαμε και είπαμε πως θα πάρουμε πίσω το ρεκόρ", δήλωσε ο Φέρεντζ Πάλαγκι, ένας από τους διοργανωτές του "πάρτι για ένα φιλί".
"Είναι αρχή του καλοκαιριού και πως θα μπορούσαν αλλοιώς να εκφράσουν οι νέοι την αγάπη τους και τα συναισθήματά τους", πρόσθεσε ο Πάλαγκι, πριν αρχίσει το πάρτι, που έκλεισε με μια μεγάλη συναυλία.

No comments: