Sunday, June 10, 2007

ΗΠΑ-Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Πάρις Χίλτον μετά την επιστροφή της στη φυλακή

Η Πάρις Χίλτον δεν έχει φάει τίποτα, ούτε έχει κοιμηθεί αφότου οδηγήθηκε και πάλι σε κελί, υπό ιατρική παρακολούθηση, στη φυλακή του Λος Άντζελες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TMZ.com, που εξειδικεύεται σε θέματα για διασημότητες.
Επικαλούμενη πηγές του σωφρονιστικού συστήματος η αμερικανική ιστοσελίδα γράφει πως η 26χρονη κληρονόμος των ξενοδοχείων Χίλτον "κλαίει πολύ, προσεύχεται" και "είναι απομονωμένη".
Η Πάρις Χίλτον οδηγήθηκε και πάλι στη φυλακή όταν δικαστής ακύρωσε απόφαση των αστυνομικών αρχών να τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό για ψυχολογικά προβλήματα που παρουσίασε όταν έμεινε έγκλειστη επί τρεις μέρες.
Η Χίλτον δέχθηκε επίσκεψη από τον ψυχίατρό της, Δρ. Τσαρλς Σόφι, ο οποιος έμεινε μαζί της για περισσότερες από δύο ώρες το πρωί του Σαββάτου. Η Χίλτον έχει φυλακιστεί σε ένα κελί με γυάλινη πόρτα, το οποίο φρουρείται όλη την ώρα.
Ο Στιβ Γουάιτμορ, εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών στην κομητεία του Λος Άντζελες απέφυγε να σχολιάσει το δημοσίευμα. Άνευ σχολίων είναι οι πληροφορίες αυτές και από την πλευρά του περιβάλλοντος της Πάρις Χίλτον.

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Στ' αρ......ια μας και μας!!

No comments: