Tuesday, March 4, 2008

«Koκκινίζει» το Λονδίνο από 4.500 Ελληνες


Περισσότεροι από 4.500 οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να βρεθούν το βράδυ της Τετάρτης στο Στάμφορντ Μπριτζ, στο δύσκολο έργο που έχει η ομάδα τους απέναντι στην Τσέλσι για πρόκριση στην προημιτελική φάση του Champions League.

Kαι θα ήταν ακόμη περισσότεροι, αν η Τσέλσι δεν ακύρωνε τις κρατήσεις εισιτηρίων που έγιναν μέσω του διαδικτύου.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας και διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο Λονδίνο, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που προέκυψε.

«Εμείς παραλάβαμε 3.200 εισιτήρια, αλλά από τις πληροφορίες που έχουμε άλλοι 1.500 έλληνες έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν μια θέση. Αρα, στο γήπεδο θα βρίσκονται περισσότεροι από 4.500. Δεν ήταν σωστή η στάση της Τσέλσι. Πολλοί έλληνες είχαν κανονίσει εκδρομή για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Μπορεί πράγματι να υπήρχαν πολλές αιτήσεις για ένα εισιτήριο, αλλά από την στιγμή που τέθηκαν στη διάθεση και εξασφαλίστηκαν δεν έπρεπε να ακυρωθούν».

Οι 3.200 οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι συγκεντρωμένοι σε μία θύρα, ενώ οι υπόλοιποι -όσοι κι αν είναι αυτοί- θα βρίσκονται διάσπαρτοι ανάμεσα στους φιλάθλους της Τσέλσι.

No comments: