Wednesday, March 5, 2008

Δεν χάνουν τα πρωτεία στο σεξ οι Ελληνες!

Για ακόμα μία χρονιά οι Έλληνες ανακηρύσσονται «Πρωταθλητές στο σεξ» στην σχετική ετήσια έρευνα της βιομηχανίας προφυλακτικών Durex. Οι Ελληνες δηλώνουν ότι κάνουν έρωτα μία τουλάχιστον φορά την εβδομάδα σε ποσοστό 87% και ακολουθούν οι Βραζιλιάνοι με 82% και οι Ρώσοι με 80%.
Αν και η πλειονότητα των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θεωρεί το σεξ απολαυστικό και καθοριστικής σημασίας για μια ισορροπημένη ζωή, λίγοι είναι εκείνοι που δηλώνουν ικανοποιημένοι. Παγκοσμίως, μόνο το 44% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο με την ερωτική του ζωή και μόνο το 48% δηλώνει ότι φτάνει σε οργασμό. Το 25% των ανδρών δήλωσε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στύσης και το 29% έχει πρόβλημα με τη διατήρησή της κατά την ερωτική επαφή.
Για ακόμα μία φορά την χειρότερη επίδοση έχουν οι Ιάπωνες με 37%, ενώ φέτος και οι Αυστραλοί εμφανίζονται να στερούνται το σεξ μιας και η Αυστραλία συγκαταλέγεται στις έξι πιο «στερημένες» σεξουαλικά χώρες του κόσμου με μόνο το 60% να δηλώνει ότι κάνει έρωτα μία φορά την εβδομάδα. Ωστόσο και πάλι η επίδοση αυτή είναι καλύτερη από εκείνες των Αμερικανών και των Βρετανών.

No comments: